Inside

All Time Top 50 News

Events Listing ! It's 100 % Free !!

Event 

Title:
ANA 30th Convention, Dallas, TX Schedule June 29-July 2, 2012
When:
29.06.2012 - 01.07.2012
Where:
USA - USA
Category:
USA

Description

June 29, 2012

Event

Coordinator

Time

Duration

Venue

Registration Starts

Mahendra Poudyal

8:00am-6:00pm

11 hr

Trinity Pre-Function

Box Office

Pasang Lama

9:00am-2:00am

All Day

Trinity Pre-Function

Sports

Ram Bhandari

7:00am-

All Day

Field

Fine Art & Photography Exhibition

Arjoon Kc

8:00am-7:00pm

11 hrs

Trinity Pre-Function

Tennis Clinic

Sujay Lama

8:00am-11:00am

3 hrs

Tennis Courts

ANA Convention Official Opening

Ram Gamal

9:00am-10:00am

1 hr

Cortez C

Sand Mandala

PCD Dallas

9:30am-6:00pm

8hrs30min

Main Entrance Hallway

Table Tennis

Sandeep Gurung

12:00pm-4:00pm

4 hrs

Trinity Exhibit Hall


Movie “Khagras”

Anoj KC / Bhuwan

Acharya

 

12:00pm-2:30pm

 

2.5 hrs

 

Cortez D

Blind & Vision Impaired Forum

Buna Dahal

12:00pm-1:00pm

1 hr

Cortez C

Sports Forum

Sita Pandey

1:30pm-2:30pm

1hr

Cortez C

Real Estate and Law Forum

Suraj Poudyal

2:30pm-4:30pm

2 hrs

Cortez AB

Reunion of Graduates of Janakpur

Dr. Binod Shah

3:00pm-4:00pm

1 hr

Cortez C


Movie “Apabad”

Anoj KC / Underground

Talkies

 

3:30pm-6:00pm

 

2hrs30min

 

Cortez D

Life and Philosophy Forum

Sailesh Pokharel

4:45pm-6:00pm

1hr15min

Cortez AB

Reunion of Siddhartha Vanasthali

Ram Pandey

5:00pm-6:00pm

1 hr

Park View

Reunion of St. Xavier’s College

Sailesh Pokharel

6:00pm-7:00pm

1 hr

Park View

Supernova Talent Show

Binita Shrestha

6:00pm-9:00pm

3 hrs

Trinity Hall

Mega Rock Night

Bachan Tiwari

9:30pm-12:00am

2hrs30min

Trinity Hall

DJ Nite

Mastah P

12:30am-3:00am

2hrs30min

Trinity Hall

June 30, 2012

Event

Coordinator

Time

Duration

Venue

Registration Starts

Mahendra Poudyal

8:00am-6:00pm

11 hrs

Trinity Pre-Function

Box Office

Pasang Lama

9:00am-2:00am

All Day

Trinity Pre-Function

Sports

Ram Bhandari

7:00am-

All Day

Field

Fine Art & Photography Exhibition

Arjoon Kc

8:00am-7:00pm

11 hrs

Trinity Pre-Function

Sand Mandala

PCD Dallas

8:00am-6:00pm

10 hrs

Main Entrance Hallway


Kids’ Sports

Pushpa Gurung & Sunil Malla

 

8:00am-11:00am

 

3 hrs

 

Field

FREE Zumba Class

Shardula Joshi

9:00am-10:00am

1 hr

Cortez D


Entrepreneurship Forum

Jiwan Sigden & BN Pant

 

10:00am-11:15am

 

1hr30min

 

Cortez AB

Swami Haridass Discourse & Bhajan


Indira Joshi

 

9:45am-10:45am

 

1 hr

 

Cortez C

Quiz Contest

Binay Aryal

9:00am-2:00pm

5 hrs

Trinity Hall


Blood Donors Program

Devi Acharya/Jiban

Joshi/Dr Nanda Regmi

 

11:00am-2:00pm

 

3 hrs

 

Trinity Exhibit Hall


Nepali Literature Forum

Dr. Gobinda Singh

Raut & Basu Sharma

 

11:00am-12:30pm

 

1hr30min

 

Cortez C

General Assembly of Federation

Council


Simon Dhungana

 

11:30am-12:45pm

 

1hr30min

 

Cortez AB

Reunion of Pandey Sewa Samaj

Ram Hari Pandey

12:00pm-1:00pm

1 hr

Park View


Movie “Chapali Height”

Anoj KC / Aainch

Produxon

 

12:00pm-2:30pm

 

2hrs30min

 

Cortez D

Spelling Bee (Little Bee)

Bhabika Joshi

1:00pm-3:00pm

2 hrs

Cortez C

NRN Forum

Anjan Shrestha

1:00pm-3:00pm

2 hrs

Cortez AB

Reunion of St. Mary’s

Simrik Neupane

1:45pm-2:45pm

1 hr

Park View

Grand Opening Ceremony & ANA Forum


Ram Gamal

 

3:00pm-6:00pm

 

3 hrs

 

Trinity Hall

Reunion of V.S. Niketan

Ram Hari Pandey

3:00pm-4:00pm

1 hr

Park View

Movie

Anoj KC

3:30pm-6:00pm

2hrs30min

Cortez D

Pool Tournament

Nima Sherpa

4:00pm-6:00pm

2 hrs

Trinity Exhibit Hall

Nursing Forum

Manju Sangraula

5:30pm-6:30pm

1 hr

Cortez C

Immigration Forum

Jiwan Sigdel

5:30pm-6:30pm

1 hr

Cortez AB

Reunion of Ananda Kuti Vidhyapit

Pasang Lama

6:00pm-7:00pm

1 hr

Park View

Cultural Night

Shardula Joshi

6:00pm-9:00pm

3 hrs

Trinity Hall

Fashion Extravaganza

Sarad B Singh

9:30pm-11:30pm

2 hrs

Trinity Hall

DJ Nite

Mastah P

12:00am – 3:00am

3 hrs

Trinity Hall

July 1, 2012

 

Event

 

Coordinator

 

Time

 

Duration

 

Venue

Sports

Ram Bhandari

7:00am-

All Day

Field

Box Office

Pasang Lama

8:00am-2:00am

All Day

Trinity Pre-Function

Fine Art & Photography Exhibition

Arjoon Kc

8:00am-7:00pm

11 hrs

Trinity Pre-Function

Nepal Peace Marathon

Umesh Pradhan

8:00am

5K

Trinity Function


Kids’ Sports

Pushpa Gurung & Sunil

Malla

 

8:00am-11:00am

 

3 hrs

 

Field

Sand Mandala

PCD Dallas

8:00am-5:00pm

8 hrs

Main Entrance Hallway

FREE Zumba Class

Shardula Joshi

9:00am-10:00am

1 hr

Cortez D

Beyond the Headline

Santosh Bhattarai

9:00am-10:00am

1 hr

Cortez C

Quiz Contest

Binay Aryal

9:00am-2:00pm

5 hrs

Trinity Hall

Investment in Nepal Forum

Anjan Shrestha

10:00am-11:30am

1hr30min

Cortez AB


International Poetry Festival

Sunder Joshi & Basu

Sharma

 

11:00am-12:30pm

 

1hr30min

 

Cortez C

Reunion of I.O.E and affiliated

Engineering Colleges


Jiwan Sigdel

 

12:00pm-1:00pm

 

1 hr

 

Park View


Movie “Tulashi” Premiere Show

Anoj KC/Planet3Films

/Dream27 Productions

 

12:00pm-2:30pm

 

2hrs30min

 

Cortez D

Empowering Women Forum supported by NWGN/EDWON


Bishnu Maya Pariyar

 

12:30pm-1:30pm

 

1 hr

 

Cortez AB

Spelling Bee (Big Bee)

Bhabika Joshi

1:00pm-3:00pm

2 hrs

Cortez C

Reunion of Padma Kanya College

Kalpana Rimal

1:45pm-2:45pm

1 hr

Park View

Tourism Forum

Pramesh Shrestha

2:00pm-4:00pm

2 hrs

Cortez AB

Physical Sciences Symposium

Binaya Aryal

2:30pm-5:30pm

3 hrs

Trinity Hall

Reunion of Bhanubhakta Memorial

Higher Secondary School


Dhiren Gurung

 

3:00pm-4:00pm

 

1 hr

 

Park View

Children Forum

Bhabika Joshi

3:15pm-4:15pm

1 hr

Cortez C


Single, Ready to Mingle!

Richa, Bandana, Shardula & Jigyasa

 

3:15pm-5:15pm

 

2 hrs

 

Shelbourne

Movie

Anoj KC

3:30pm-6:00pm

2hrs30min

Cortez D


Nepal Development Forum

Jiwan Sigdel & Ram

Pandey

 

4:15pm-5:45pm

 

1hr30min

 

Cortez AB

Reunion of Budhanilkantha School

Laxman U. Pandey

4:15pm-6:00pm

1hr45min

Park View

IT Solutions/IT Staffing with

Succeeding Careers in IT – Veritis


Jiwan Sigdel

 

4:30pm-5:30pm

 

1 hr

 

Cortez C

Literary Program / ANA Kabisammelan

Basu Bhandari & Radha

Krishna Kafle

 

5:45pm-7:30pm

 

1hr45min

 

Cortez C

ANA Town Hall Meeting / Press

Conference


Pasang Lama

 

6:00pm-7:30pm

 

1hr30min

 

Cortez AB

Grand Finale Mega Concert & Closing Ceremony

Shardula Joshi, Bipin

Thakali & Saroj Khanal

 

7:30pm-11:30pm

 

4 hrs

 

Trinity Hall

DJ Nite

Mastah P

12:00am – 3:00am

3 hrs

Trinity Hall

Venue

Venue:
USA
Street:
USA
City:
USA
State:
USA
Country:
Country: us

Description

Sorry, no description available

Be the first to know

Member Login





OUR COMMITMENT

USNepalOnline.Com is a New York-based popular community news portal dedicated to the Nepalese community in New York and around the world. We bring news and views from Nepal and from the Nepalese Diaspora. We are committed to providing a wide array of international features relating to Nepalese politics, people, lives, culture and so on. Our dedicated editors, representatives, and contributors in New York, Nepal and from elsewhere work to bring Nepal and the Nepalese into the cyber-world as it happens. We operate as a primary news source that touches the lives of the Nepalese community in ways that matter most to our readers. Our mission is to provide quality news and educational resources about Nepalese culture and its people within and beyond the Nepalese-American community.